Du kan lita på mig. Ibland.

2007-07-23

Direktören för det hele...

... är en film som jag och Dennis såg på bio igår. Vi var helt ensamma i salongen, vilket inte inträffar alltför ofta. Först var det även två barn i typ 7-årsåldern där också, men de gick efter 20 minuter. Jag tror att Direktören för det hele inte är helt klockren för de flesta 7-åringar. Den är inte helt klockren över huvud taget egentligen, men inte så pjåkig trots allt. Jag funderar nästan på att höja de 3,5 popcornsaltkorn av 5 möjliga som jag tyckte igår, till 4 idag.

För övrigt ryktas det om att det finns en låt som heter Dunka mej gul och blå. Den lär vara en sorts sommarplåga. Problemet är att jag inte har hört den, den har liksom inte plågat mej en enda gång än. Och det är inget jag har gått in för, jag har bara totalt missat den. Nu har det dock blivit mer av en sport, jag vill helt enkelt se om det går att hålla sig undan en sommarplåga en hel sommar. Förutom att hålla för öronen när Henrik H öppnar munnen för att förstöra mitt projekt så håller jag mig undan köpcentrum med musik, ser till att fönstren hemma är ordentligt stängda och så lyssnar jag bara på P1 varvat med mina mp3:or med Magnus Uggla.

2007-07-16

Det kallas för en klump i magen och ett konstigt humör

Alltså, jag är helt energilös liksom, jag vill ingenting och orkar ingenting, jag behöver liksom ett jobb som rycker upp mej ur sängen och får mej att inse att man faktiskt kan ha kul även utanför den. Det känns lite knas att säga det, men nu är det två veckor kvar av min lediga sommar och jag går och längtar efter att den ska ta slut! Jag har fyra veckor som gapar
tomma i kalendern, människor är glada, solen skiner, fåglarna kvittrar och jag kan göra precis precis vad jag vill och , mina vänner, gör jag INGENTING.

Fast det där var ju inte riktigt sant. I helgen har jag till exempel ägnat ett stort antal timmar att med D tävla i att finna exakt två ord som på Google ger endast en träff. Som till exempel bromtymolblått och dansa. Eller dataprince och semesterstängt. Fast det känns ju inte jättekonstruktivt det heller.

Men jag ska avsluta i lite positiv anda: snart vänder det!

"Semester är ett helvete" ger för övrigt två träffar på Google. Så alldeles ensam är jag ju inte.