Du kan lita på mig. Ibland.

2005-11-18

Åka nånstans varmt

Idag har jag tagit tag i saker. Framför allt hört av mej till människor som det var ett tag sedan jag hörde av mej till. Och det känns bra nu och anledningen till att jag gjorde det misstänker jag är att jag känner mej ensam. Fast jag känner mej egentligen inte så ensam. Gå nu inte och tyck synd om mej, barn små! Jag har så jävla massor av vänner, fler än jag orkar med egentligen. Nej vad det för tillfället handlar om är nånting annat.

Kanske nåt som är varmt och kladdigt och som man inte pratar högt om?

Ja kanske det? Men skit i det du så lever du längre. Nej men du behöver väl inte uttrycka dej så drastiskt?

Du är kåååt, erkänn nu bara! Du är KÅT!

Nej det är jag inte! Eller OKEJ, jo det är jag väl. Ibland.

ÅÅÅÅÅÅÅH.... P I N S A M T !

Nej men gud, det är det väl inte? är det det? Som att jag skulle vara den enda på jorden som är det alltså? Du mycket kan du försöka med men inte detta.

Nej men åh, din nolla. Alla gör inte så här, som du. Alla blir inte GALNA av hockeyensamheten. Vi andra, alltså kollektivet mänskligheten, vi klarar oss ändå förstår du! Vi plöjer vår åker, odlar vår trädgård och så en vacker dag när vi vaknar och kliar sömnen ur ögonen så står hen bara där framför oss och ler!

Och vad gör ni då?

Ja DÅ, ja då. Men då är det ju liksom en annan sak.

Jaha.

Men det är ju något annat du försöker ju bara dölja dej bakom dina djuriska vidriga primitiva instinker. Egentligen är det väl något annat du saknar?

Ja kanske...

Vadå?

Kanske fett med självbekräftelse. Någon som öser DU-ÄR-DEN-ENDA-superlativer över mej från natt till dag. Fast inte för ofta så att man vänjer sig och tar dem för givna, men inte för sällan så att man börjar tvivla på om man någonsin kommer få höra dem igen. Alltså bara något jävla välbalanserat jävla fucking jävla... ja NÅNTING.

Kollektiet mänskligheten använder ordet kärlek.

Ja, det gör de.

Vad tycker vi om kollektivet mänskligheten?

Jag har nog för höga krav på dem egentligen, men det går bra så länge man inte tänker på det.

Okej. Jag tror vi slutar för idag.

Tack.